GİRESUN GÖRELE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI HAKKINDA

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI HAKKINDA

           2021-2022 Eğitim Öğretim yılında kurumumuzda Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin başvuruları 09-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında E-YAYGIN sistemi üzerinden alınacaktır.   Usta Öğretici olarak görev almak isteyenler;  E-YAYGIN  sistemine E-DEVLET  şifresi ile giriş yapabilecektir.EK-2 ücretli usta öğretici başvuru değerlendirme formuna esas belgeler ile  ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır.

 Evrakların    E-YAYGIN  sistemine PDF olarak yüklenmesi gerekmektedir.

 BAŞVURULARIN ONAYLANMASI İÇİN İSTENİLEN EVRAK  , DOSYA VE BİLGİLERİN EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE SİSTEME YÜKLENMESİ GEREKMEKTEDİR.

 

BAŞVURU YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1)     "Mezuniyet Belgeleri" ekranına diploma yüklenecektir. İlahiyat Ön Lisans mezunları ayrıca lise diplomalarını da bu ekrana yükleyecektir. Formasyon belgesi diploma ile verilenler, diplomanın ön ve arka yüzünü birlikte yükleyecekler.

2)     "Mesleki Kurs Bitirme Belgeleri" ekranına ?var ise- sadece "Ustalık Belgesi/4.Seviye Kurs Bitirme Belgesi ve 4.Seviye Mesleki Yeterlilik Belgesi" yüklenecektir. Bu belgeler dışında bu bölüme başka herhangi bir evrak yüklenmeyecektir.

3)    "İş Deneyimi Bilgileri" ekranında e-devlet'ten barkodlu olarak alınan SGK Hizmet Dokümanına göre çalışma süreleri yıllık bazda girilecektir. Çalışma süresi hesaplanırken;

Kamu kurum ve kuruluşları ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel kurumlarda eğitici olarak çalıştıkları süreler dikkate alınacaktır.

 

Bir çalışma yılı sistem tarafından maksimum 360 gün üzerinden hesaplanmaktadır.

4)     "Başarı Belgeleri" ekranında;

a.      Formasyon Belgesi

b.      Usta Öğreticilik Belgesi ?var ise- yüklenecektir.

c.       Antrenörlük Belgesi ?var ise- yüklenecektir.

d.      İcazet Belgesi ve Hafızlık Belgesi ?var ise- yüklenecektir.

e.         Diğer Belgeler bölümüne; Adli Sicil Kaydı, Oryantasyon Belgesi, erkekler için Askerlik Durum Belgesi, İş Güvenliği Sertifikası ve diğer belgeler (İşaret Dili Tercümanlık Eğitimi, alanında iş deneyimi ve eğitim aldığına dair yazılar) yüklenecektir.

Diğer belgeler bölümüne yüklenecek bütün belgeler tek bir PDF dosyası haline getirilecek ve dosya büyüklüğü 512 KB geçmeyecektir.

5)      "Kurum ve Kurs Seçimi" ekranında başvurulması düşünülen kursların, eğitici şartları HEM Modül Bilgi Sistemi üzerinden kontrol edilmesi gerekmektedir. Sene içinde açılması düşünülen ve Eğitici Şartları tutan kursların tek tek seçilmesi gerekmektedir. Her branş kendi içinde değerlendirileceği için görev almak istediğinizher branş için ayrı  ayrı dosya oluşturmanız gerekmektedir. (Örneğin bir beden eğitimi öğretmeni hem futbol hem de basketbol kursu açmak istiyorsa iki ayrıdosya  teslim etmesi gerekmektedir.)

6) Meb-Örgün Eğitim Kurumları ile Diğer Resmi Kurumlarda görev yapan kamu görevlilerinin getireceği evraklar:

 

a)   Başvuru Formu (Kurumumuzdan)

           b)  GörevYeri Belgesi

           c)   Diploma 

d)   Oryantasyon Belgesi ( Eğitim Fakültesi Mezunu Ve Formasyon Eğitimi Alanlardanİstenilmemektedir.)vermesi yeterlidir.

e)   Varise(Antrenörlük,Sertifika...gibi)

 7-)  Başvurularda istenilen evrakları telli mavi dosya içerisinde sırasına göre dizerek, alındı belgesi karşılığında teslimedilecektir.

       8- ) Evrak teslimi kurs görevi verildiğinde yapılacaktır.

NOT : Başvuru şartlarını taşımadığı halde gerçeğe aykırı belge düzenleyerek ve aykırı beyanda bulunarak başvuruda bulunanlar ile gerçeği gizleyerek başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

       9)     "Başvuruyu Tamamlayın" ekranında cep telefonu numarası, mail adresi ve iş durumu bilgileri mutlaka doldurulacaktır.

 

TÜM  BAŞVURU VE ONAY İŞLEMLERİ E -YAYGIN SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILCAKTIR.

      

 

Kumyalı Mah. Mebus Şevket Bey Cad. No57 Halk Eğitimi Merkezi Binası Kat 4 Görele / Giresun - 0 454 513 16 32 / 0454 513 29 59

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.